Over ons

Rozenjacht BaarschotWelkom op de homepage van Handboogvereniging Rozenjacht Baarschot.

In 1885 is de vereniging opgericht en behalve een indoor schietbaan, met afstanden tot 25/30 meter hebben wij ook een outdoor schietbaan waar afstanden tot 90 meter geschoten kunnen worden.

Bij de indoorbaan is een gezellige bar en is er toegang tot de winkel van Handboogsport van Dorst waar je voor aankopen of reparaties altijd welkom bent.
Zie: Klik hier

bewerken


De outdoor banen bevinden zich direct achter de indoor schietbaan en zijn verbonden aan de minicamping ArcheryFarm. Afhankelijk van het weer gebruiken wij de buitenbanen en ook hier is er een gezellig bar en tevens een jeu de boules baan. Zie: Klik hier

handboog-banner-4


Om te weten of de handboogsport ook jouw sport is, hebben wij een aantal bogen beschikbaar en krijg je les in de handboogsport. Je bent welkom om een aantal gratis proeflessen bij te wonen en besluit je daarna te blijven schieten, dan kan je een boog huren of je koopt een boog in de winkel en je wordt lid van onze vereniging.

De contributie voor onze vereniging is slechts € 75,= per jaar en voor jeugdleden tot 18 jaar maar € 45,= per jaar. Kijk voor meer informatie over de handboogsport ook op de pagina van de Nederlandse Handboogsport , de NHB, zie: Klik hier

Je bent bij ons welkom op maandag/dinsdag en donderdagavond en tijdens alle wedstijden. Niets hoeft, alles kan.

Kom gerust eens langs, dan vertellen wij hoe leuk de handboogsport is. Wanneer kom jij langs?
Nieuws